Hogyan csábítsd el a nőket? GARANTÁLTAN!!!


Autós Szex
- pózok és trükkök -

A motorháztetőn

Egy dolog jobb csak az autóban való szexnél... és ez a szex az autón! Ha uncsi már a hálószobai kamatyparty és valami igazán válzatosara vágysz - vagy csak egy kis feltűnést akarsz kelteni a parkológarázs járókelőinek - fektesd ki csajod a motorháztetőre és izzítsd be motorod...


Klasszikusan

Klasszikus KamaSutra szex póz. A nő a motorháztetőn ül, szétteszi a lábait (vagy átkulcsolja velük a derekad) és megtámasztja magát a kezével, picit hátradőlve. A mozgást a csípőjével mozgatva is tudja irányítani, a behatolást pedig lábának fel vagy lefelé való húzásával. A lábait a lökhárítóra is felhelyezheti, ha a kocsi elejének kialakítása megengedi.
 

A híd

A barátnőd felfekteted a motorháztetőre, majd szétteszi a lábát vagy a válladra teszi. Megtarthatod a lábánál, vagy foghatod a fenekénél is, de akár a melleire vagy a motorháztetőre is elhelyezheted tenyereid. A legtöbb nőnek tetszik ez a póz, mert tudja szabályozni hímvessződ behatolási szögét, ami akár mély behatolást is eredményezhet. Izgalmas póz, pornószínésznek érezhetitek magatokat mindketten:)


A Tolókocsi

Egy kicsit akrobatikus póz, mindkettőtöktől némi erőt igényel (45ös bicepszek előnyben...). A barátnőd hassal felfekszik a motorháztetőre - vagy a csomagtartóra - arcát ráhajta és jól megkapaszkodik. Felemeled a lábait, kissé szétterpeszted, majd beiktatod türelmetlen lomposod. A nő segíthet azzal, ha behajtja térdeit és megtámaszkodik a mellkasodon, vagy átkulcsolja a derekad. Ez a póz kiváló vizuális stimulálószer számodra (csak nehogy belesülj...), és a G pontot is könnyen el lehet taláni.
 

Fent a csúcson

Ez a póz akkor való neked, ha igazán szereted a változatosságot... A barátnőd felmászik a motorháztetőre, belebambul a szélvédő üvegébe, majd kitolja a fenekét lomposod befogadására. Mögé telepszel és jól megdöngölöd kutyapózban. A lökések hevességére vigyázz, nehogy betörjön a szélvédő...